Here can you as a member log in and get more information about Annebergsgården.

Login

Register
Forgot password?
Forgot Username?

Register

NOTE! Use only lowercase letters and not strange characters or spaces in the username above.

Coronavirus

Information Annebergsgården Covid-19

Vi häver det nu gällande besöksförbudet per den 1 juli 2020. Vi vill erinra om att Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer kvarstår. Dessa innebär bland annat, att hålla avstånd, god handhygien och att stanna hemma om man är sjuk.

Det är upp till den enskilde att ta ansvar för att rekommendationerna följs fullt ut och även i övrigt verka för att smitta ej sprids. Om vi finner att rekommendationer ej följs, nödgas vi göra en anmälan till Smittskyddsenheten och berörda kommunala myndigheter för deras ingripande.

Vi kommer även fortsättningsvis att tills vidare hålla gym och bastu stängda. Däremot öppnas Blomstergången, Salongen, tv-rum, gästrum samt konferensrum. Observera att inte vistas fler personer i lokalerna än att man kan hålla två meters avstånd.

Restaurang Kniv & Gaffel Annebergsgården, Fila Foten och Annebergsfrisören öppnar sin verksamhet för allmänheten per den 1 juli 2020.

Om rekommendationer/information fortsättningsvis rivs ner från anslagstavlor och hissar, kommer detta hanteras såsom vandalisering, som vi kommer att agera på. Våra hissar är inte anslagstavlor för boende!

Malmö den 26 juni 2020
Stiftelsen Annebergsgården

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Annebergsgårdens webb.  Jag förstår  Mer information