Nyheter

Sjuksköterska till Annebergsgården i Malmö

7 APRIL, 2015

Då nuvarande sjuksköterska går i pension söker vi nu hennes efterträdare. 

 

Dina arbetsuppgifter

Förebyggande hälsovård. Daglig (måndag – fredag) mottagning för rådgivning och behandling avseende såväl sjukvård som andra aktuella insatser. Vara behjälplig med bokning till läkare och bistå i andra behovssituationer. Vara kompletterande vid sjuk- och biståndsbedömningar som göres av respektive kommunal huvudman. Underlätta kontakt hemtjänst och distriktsläkarmottagning. Kontakt med anhöriga. Komplettera kommunens och sjukvårdens insatser.

Alla arbetsuppgifter sker enligt den enskilde boendes önskemål och medgivande. Denna tjänst fråntar inte kommun och regions deras skyldigheter enligt Hälso- och sjukvårdslagen respektive Socialtjänstlagen, men skall vara kompletterande och ge överbryggande hjälp för att underlätta samarbetet.

Vad söker vi?

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med förskrivningsrätt – gärna med distriktssjuksköterskekompetens. Erfarenhet av distriktssjukvård och/eller generisk sjukvård.

Goda kunskaper om moderna arbetsmetoder inom såväl sjukvård som medicinhantering. Förmåga och intresse för socialt och kurativt arbete. Samarbetsförmåga är av stor vikt, såväl intern med boende och övrig personal, som externt med berörda myndigheter. Vi värderar högt god personkännedom, flexibilitet och kommunikativ förmåga.

Låter det intressant? Skicka din ansökan med cv till Kristina Magnusson, Annebergsgården, Annebergsgatan 15, 214 66 Malmö. Förfrågningar om tjänsten kan ställas till Kristina Magnusson, 040-92 70 00. Ansökan vill vi ha senast den 30 april 2015.

Kategorier

Etiketter