Coronavirus

Bästa Hyresgäster! Malmö den 17 mars 2020

Hjälp oss att minska spridning av coronavirus. Med anledning av coronaviruset följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med omsorg om dig, dina grannar, våra medarbetare ber vi dig att ENDAST anmäla AKUTA fel och ärenden till oss och då via telefon. Vi inför besöksförbud på hela Annebergsgården fr om den 18 mars 2020 och tills vidare. Hemtjänstgruppen kommer att fortsätta enligt sina rutiner. Fila Foten, Annebergsfrisören och Hjärt- och Lungföreningen håller öppet enbart för boende på Anneberg. Vi kommer att stänga gemensamhetsutrymmen, snickeri- och hobbyrum, gym & bastu samt gästrum. Tvättstugor kommer att hållas öppna.

Kontoret & Sjuksköterskemottagningen kommer att vara bemannade, men hålla stängt. Ni når oss på telefon:

Kristina Magnusson 0709-165142 Lena Gröön 0733-426610 Paul Nilsson 0733-902226 Filip Lindqvist 0733-902252 Lise-Lotte Nyholm Andersson 0733-902225 Maria Hellström 0731-552233

Restaurang Kniv & Gaffel Anneberg kommer att hålla stängt för sittande gäster fr o m onsdagen den 18 mars 2020. Avhämtning av mat kan ske för er boende i huset under samma tider som lunchtiderna varit. För gäster utanför huset har vi tyvärr inte öppet tills vidare. Inom kort kommer det att finnas möjlighet för boende på Anneberg att få hemleverans av luncher och skafferivaror. Mer information kommer inom kort från Kniv & Gaffel Anneberg.

Renovering av nu lediga lägenheter kommer vi att avvakta med. Återställande av lägenheter i 8-våningshuset, som drabbats av vattenskador i samband med takomläggning kommer dock att ske under en begränsad tid.

Dessa åtgärder gäller tills vidare!

Vi hoppas på er förståelse och respekt för den uppkomna situationen och tillsammans måste vi hjälpas åt! Har du några frågor eller funderingar - vänligen kontakta oss.

Kristina med Personal & Micke o Andreas med Personal

<< Gå tillbaka till föregående

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Annebergsgårdens webb.  Jag förstår  Mer information